تبلیغات
♫♪ ♫♫♪ بازارصفا ღ ღ - یك املت هندی
♫♪ ♫♫♪ بازارصفا ღ ღ
1389/07/16 :: نویسنده : بازار صفا



همیشه كه قرار نیست خانم خانه یك غذای خارجی بپزد و شما بخورید. گاهی هم نوبت شماست كه با پخت یك غذای متفاوت و مربوط به آن‌ور آب، اهل خانه را متعجب و به قول خارجی‌ها سورپرایز كنید.
پس اگر قرار است امشب خانمتان دیرتر به خانه برسد و شما مسئولیت پخت غذا را برعهده گرفته‌اید، آستین‌ها را بالا بزنید.
نترسید؛ غذای سریع و مردانه این هفته اگرچه خارجی است و به كشور هندوستان تعلق دارد ولی با كمی تغییرات، چیزی شبیه به املت سبزیجات خودمان است؛ با این تفاوت اصلی كه در آن از گوجه فرنگی خبری نیست.
شما آقایان هم كه هر چقدر غذا پختن بلد نباشید، پخت انواع و اقسام نیمروها و املت‌ها را می‌دانید. پس نیم ساعت پیش از رسیدن خانمتان به خانه شروع كنید.

مدت زمان لازم برای آماده‌سازی مواد: 10 دقیقه
مدت زمان لازم برای پخت غذا: 20دقیقه

مواد لازم:

- یك عدد پیاز كوچك (ریز خرد شود)
- 2 عدد فلفل سبز تند (خرد شود)
- 20 گرم برگ گشنیز تازه
- 4 عدد تخم‌مرغ
- یك قاشق چای‌خوری سرخالی نمك
- 2 قاشق سوپ‌خوری روغن
- پودر فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:

1 - پیاز، فلفل و گشنیز خرد شده را در كاسه بلوری متوسطی بریزید و خوب با هم مخلوط كنید. [شستن میوه و سبزی]
2 - كاسه بلوری دیگری آماده كنید و تخم‌مرغ‌ها را پس از شكستن در آن، خوب هم بزنید.
3 - مخلوط پیازی را به تخم‌مرغ‌های زده شده اضافه كنید.
4 - این مخلوط را با اضافه كردن نمك و كمی فلفل سیاه مزه‌دار كرده و خوب هم بزنید.
5 - در تابه بزرگی یك قاشق سوپ‌خوری روغن بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید تا روغن خوب داغ شود سپس مایه املت را به یكباره در روغن داغ‌شده بریزید و در ظرف را بگذارید تا تخم‌مرغ به اصطلاح خودش را بگیرد.
پس از اینكه قسمت زیرین املت طلایی‌رنگ شد، با استفاده از كفگیر آن را برگردانید تا روی دیگر آن نیز سرخ شود.
نكته: پس از برگرداندن املت، با استفاده از كفگیر تخت یا ته قاشق روی املت فشار وارد كنید تا اگر در قسمت‌هایی از آن، تخم‌مرغ هنوز سفت نشده است، با فشار بیرون زده و سرخ شود.
6 - در پایان، این املت هندی را در ظرفی ریخته و همراه كاهو، سالاد یا ترشی تند سرو كنید.
نكته: همان‌طور كه می‌دانید این غذا هندی است، پس اگر شما یا دیگر اهالی خانواده به طعم تند عادت ندارید، میزان فلفل سبز تند آن را كم كنید؛ در غیر این‌صورت علاوه بر فلفل‌های سبز، كمی پودر فلفل قرمز نیز به آن اضافه كنید.





نوع مطلب : مجله آشپزی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر