تبلیغات
♫♪ ♫♫♪ بازارصفا ღ ღ - فلافل ( غذای لبنانی) عربی
♫♪ ♫♫♪ بازارصفا ღ ღ



مواد لازم:

380 گرم     باقلای خشك
380 گرم     نخود
2 حبه درشت     سیر كوبیده
یك عدد درشت     پیاز( ریز خرد شده)
4 عدد بزرگ     پیازچه( ریز خرد شده)
یك عدد( ریز خرد شود)     فلفل سبز قلمی تند
یك قاشق غذاخوری     بیكینگ پودر
3 قاشق غذاخوری    آرد
یك فنجان     جعفری خرد شده
یك قاشق مرباخوری     پودر تخم گشنیز
5/1 قاشق مرباخوری     پودر زیره سبز
به اندازه لازم     نمك و فلفل
به اندازه لازم      روغن برای سرخ كردن

طرز تهیه:

باقلا و نخود را از قبل خیس می كنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می كنیم و با گوشت كوب یا خردكن برقی به طور كامل خرد می كنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه كرده و دوباره له می كنیم تا نرم شود و می گذاریم یك ساعت بماند.
در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد  بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یك سینی می چینیم و می گذاریم یك ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می كنیم تا طلایی شود.

توجه:
- باقلا و نخود از شب قبل خیس شود.
- در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده كرد كه در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.

 نكات تغذیه ای :
 فلافل یك نوع غذای لبنانی است كه برای افراد گیاهخوار غذای مناسبی می باشد. این غذا به علت داشتن
حبوبات به خصوص نخود ، پروتئین را در حد كافی و نیاز بدن تامین می كند.
نخود نیز مانند سایر حبوبات، فیبر بالایی دارد. فیبر محلول مانند یك برس زبر، سیستم گوارشی را پاك می كند. این نوع فیبر، گلوكز( قند) و كلسترول خون را كاهش می دهد. همچنین نیاز به انسولین را در افراد دیابتی كم می كند.

 





نوع مطلب : مجله آشپزی، مهارت های ارتباطی ، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر