♫♪ ♫♫♪ بازارصفا ღ ღ
1389/07/16 :: نویسنده : بازار صفا

مواد لازم:

تمشك 1 كیلو گرم, شكر 650 گرم , آبلیمو 1 قاشق چایخوری , آب ولرم به مقدار لازم

طرز تهیه:

تمشك ها را پاك كنید ( برگ و دم برگ آنها را جدا كنید ) و چند بار با آب سرد بشوئید تا خاك داخل آنها گرفته شود. بعد تمشك ها را داخل صافی بریزید تا آب اضافی آنها چیده شود .

یك قابلمه لعابی و سالم و متناسب با اندازه تمشك ها انتخاب كنید و تمشك ها را داخل قابلمه لعابی بریزید و لابه لای آن شكر بریزید و بگذارید حداقل 6 ساعت و حداكثر 10 ساعت در جای خنك بماند تا اصطلاحا شیره بیندازد. ( حدود 50 گرم از شكر را نگهدارید )

قابلمه را روی حرارت قرار دهید، مابقی شكر را روی تمشك ها بریزید و آب ولرم را به آن اضافه كنید.

حرارت را كمی بالا ببرید تا آب بجوشد و بعد حرارت را پائین بیاورید تا مربا به قوام مورد نظر برسد .

وقتی قوام مربا به اندازه دلخواه رسید ، آبلیمو را به قابلمه اضافه كنید و بعد از چند دقیقه حرارت را خاموش كنید .

بهتر است چند ساعت مربا در همان ظرف لعابی بماند تا كاملا سرد شود و شربت مربا غلیظ شود.

بعد از سرد شدن كامل مربا، یك شیشه درب دار تمیز را آماده كنید و مربا را داخل آن بریزید.

درب شیشه را محكم ببندید و در یخچال نگهداری كنید .

نکته:

بهتر است كلیه مربا ها ( به جز مربای به ) را در ظروف لعابی تهیه كنید . هنگام انتخاب قابلمه لعابی توجه كنید كه قابلمه كاملا سالم و فاقد هرگونه پریدگی لعاب باشد .

برای تشخیص زمان قوام مربا، نوك قاشق را داخل مربا بزنید و مقداری از شربت را داخل قاشق بیاورید.

هنگام برگرداندن قاشق، شربت قوام آمده به راحتی از داخل قاشق نمیریزد.

استفاده از آب ولرم برای حفظ رنگ تمشك است. اگر آب زیادی سرد باشد رنگ تمشك ها تیره میشود و اگر آب زیادی داغ باشد علاوه بر رنگ پریدگی و قرمز شدن مربا، باعث شل شدن مربا نیز میشود .

توجه داشته باشید كه اكثر مربا ها هنگام پخت، با درب باز طبخ میگردند كه رنگ آنها تیره نشود . مگر در مواقعی كه برای رنگ انداختن مربا، نیاز باشد كه درب ظرف بسته باشد .

استفاده از آبلیمو برای جلوگیری از كپك زدن مربا و بالا بردن ماندگاری آن است. دقت كنید كه آبلیمو را در آخرین دقایق به مربا اضافه كنید تا رنگ آن تیره نشود .

میتوانید مقدار آب را كمی بیشتر در نظر بگیرید و شربت مازاد اندازه شیشه را به عنوان پایه شربت، در شیشه ای جداگانه نگهداری كنید. برای تهیه هر لیوان شربت تمشك، دو قاشق غذا خوری پایه شربت كافی است .





نوع مطلب : مجله آشپزی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

1398/11/26 18:36
I used to be able to find good advice from your content.
1398/11/22 20:54
No matter if some one searches for his required thing, so he/she wishes to be available that in detail, therefore that thing is maintained over here.
1398/11/22 20:54
No matter if some one searches for his required thing, so he/she wishes to be available that in detail, therefore that thing is maintained over here.
1398/11/22 20:54
No matter if some one searches for his required thing, so he/she wishes to be available that in detail, therefore that thing is maintained over here.
1398/11/22 20:54
No matter if some one searches for his required thing, so he/she wishes to be available that in detail, therefore that thing is maintained over here.
1398/11/22 20:54
No matter if some one searches for his required thing, so he/she wishes to be available that in detail, therefore that thing is maintained over here.
1398/11/22 20:54
No matter if some one searches for his required thing, so he/she wishes to be available that in detail, therefore that thing is maintained over here.
1398/11/22 20:54
No matter if some one searches for his required thing, so he/she wishes to be available that in detail, therefore that thing is maintained over here.
1398/11/22 20:54
No matter if some one searches for his required thing, so he/she wishes to be available that in detail, therefore that thing is maintained over here.
1398/11/22 20:54
No matter if some one searches for his required thing, so he/she wishes to be available that in detail, therefore that thing is maintained over here.
1398/11/20 15:56
Good web site you have here.. It’s hard to find good quality writing like yours nowadays. I seriously appreciate people like you! Take care!!
1398/11/20 15:56
Good web site you have here.. It’s hard to find good quality writing like yours nowadays. I seriously appreciate people like you! Take care!!
1398/11/20 15:56
Good web site you have here.. It’s hard to find good quality writing like yours nowadays. I seriously appreciate people like you! Take care!!
1398/11/20 15:56
Good web site you have here.. It’s hard to find good quality writing like yours nowadays. I seriously appreciate people like you! Take care!!
1398/11/20 15:56
Good web site you have here.. It’s hard to find good quality writing like yours nowadays. I seriously appreciate people like you! Take care!!
1398/11/20 15:56
Good web site you have here.. It’s hard to find good quality writing like yours nowadays. I seriously appreciate people like you! Take care!!
1398/11/20 15:56
Good web site you have here.. It’s hard to find good quality writing like yours nowadays. I seriously appreciate people like you! Take care!!
1398/11/20 15:56
Good web site you have here.. It’s hard to find good quality writing like yours nowadays. I seriously appreciate people like you! Take care!!
1398/11/20 15:56
Good web site you have here.. It’s hard to find good quality writing like yours nowadays. I seriously appreciate people like you! Take care!!
1398/11/20 15:56
Good web site you have here.. It’s hard to find good quality writing like yours nowadays. I seriously appreciate people like you! Take care!!
1398/11/20 15:56
Good web site you have here.. It’s hard to find good quality writing like yours nowadays. I seriously appreciate people like you! Take care!!
1398/11/19 18:50
Great article! We are linking to this particularly great post on our website. Keep up the great writing.
1398/11/19 18:50
Great article! We are linking to this particularly great post on our website. Keep up the great writing.
1398/11/15 18:05
I really like it when individuals get together and share thoughts. Great blog, stick with it!
1398/11/14 20:30
It’s awesome to pay a quick visit this website and reading the views of all friends on the topic of this article, while I am also keen of getting experience.
1398/11/10 14:24
That is a good tip especially to those new to the blogosphere. Brief but very precise info… Appreciate your sharing this one. A must read article!
1398/11/8 20:52
very great article… i liked it very much and will recommend this site to my friends also….
1398/11/3 21:11
You need to take part in a contest for one of the greatest websites on the web. I’m going to highly recommend this site!
1398/11/2 15:43
Thank you a lot for sharing this with all of us you really recognise what you are talking approximately! Bookmarked. Kindly additionally discuss with my website =). We can have a link trade agreement between us
1398/10/30 15:31
It’s really a great and useful piece of info. I’m glad that you shared this useful information with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


نمایش نظرات 1 تا 30
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو